Honda / Acura K20a K24a Engine Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #1
I apologize in advanced if this is not the correct sub. Please help me or direct me to the correct sub.
I am about 90% finished with my swap and I cannot get my K24 to start and stay running. Starting Fluid helps but it shuts down after 5 seconds of run time. At this point I am at a loss. Some help would really be appreciated.
Setup on EG hatch:
I have a K24A2 mated to a K20A base tranny.
Wiring is an RSX Base harness and ECU with a Hasport Conversion Harness.
It has a stock TSX intake manifold mated with an Accord throttle body.
Notes: Compression and Timing are good. Fuel pump primes.
Fuel injectors cleaned and tested.
I have spark in all coils.
TPS calibrated to .5 - 4.89 @ WOT (using stock EG throttle cable).
ECU paired with K-Tuned Immobilizer.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter #2
I apologize in advanced if this is not the correct sub. Please help me or direct me to the correct sub.
I am about 90% finished with my swap and I cannot get my K24 to start and stay running. Starting Fluid helps but it shuts down after 5 seconds of run time. At this point I am at a loss. Some help would really be appreciated.
Setup on EG hatch:
I have a K24A2 mated to a K20A base tranny.
Wiring is an RSX Base harness and ECU with a Hasport Conversion Harness.
It has a stock TSX intake manifold mated with an Accord throttle body.
Notes: Compression and Timing are good. Fuel pump primes.
Fuel injectors cleaned and tested.
https://discord.software/ fetlife vshare

I have spark in all coils.
TPS calibrated to .5 - 4.89 @ WOT (using stock EG throttle cable).
ECU paired with K-Tuned Immobilizer.
issue solved!!
 
1 - 3 of 3 Posts
Top