Honda / Acura K20a K24a Engine Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
929 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Ok.

Well so far I have used two different PNP harness's and two diff stock engine harness's and neither have reverse lockout.

Seems kinda odd.

Any way to check to see why it is not working?

I know alternative is to put it on a switch.
 

·
Registered
Joined
·
599 Posts
supafly said:
Well so far I have used two different PNP harness's and two diff stock engine harness's and neither have reverse lockout.

Seems kinda odd.

Any way to check to see why it is not working?

I know alternative is to put it on a switch.
There are two wires to the solenoid: one for ground and the other to the ECU at B7. If the continuity is good on both wires to their respective terminations, then the problem is with the ECU.

brian g
 

·
Registered
Joined
·
929 Posts
Discussion Starter · #5 ·
kewl thanks
I have kpro
another person has kpro
and I now know that others have had same issue.

Ill check and see thanks
 

·
Registered
Joined
·
599 Posts
The Si ECU doesn't have a way to control the reverse lock out function.

The Type S should, ours worked fine. Email Matt at Hondata and ask if there is anything that may explain what's happening. If you use a type S harness and a type S based K-pro you should have reverse lock out unless your adapter harness is shortng out the VSS signal. The only reason a K-pro wouldn't activate lock out is if there is a problem with the VSS. Is your check engine light on? Is it connected?
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top