Honda / Acura K20a K24a Engine Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
91 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Anways I took my car to the track to finally test it out with a real street tire. I only ran it once with a a time of 14.1 at 101. My 60ft was 2.6. My car is running on a kal from rcrew yet its still flashing a code one. It almost feels as if vtec is not kicking in.I was think that it would a better time considering my b16 on sknk cams ran a best of 13.9 on the same tire.



Mods:rcrew header,kpro, and intake
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
i am a total noob, however, i think you should be running a little better than 14's with an a2 swap, you have any pictures of the car? i am thinking of doing an a2 project when i move down south, and i would like to see your setup
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
sloboy_hatch said:
Anways I took my car to the track to finally test it out with a real street tire. I only ran it once with a a time of 14.1 at 101. My 60ft was 2.6. My car is running on a kal from rcrew yet its still flashing a code one. It almost feels as if vtec is not kicking in.I was think that it would a better time considering my b16 on sknk cams ran a best of 13.9 on the same tire.



Mods:rcrew header,kpro, and intake
i think that is apretty decent time !!!did u expect to run a 11 sec. quat>> :rolleyes:
 

·
Registered
Joined
·
1,016 Posts
ProjectF4 said:
i am a total noob, however, i think you should be running a little better than 14's with an a2 swap, you have any pictures of the car? i am thinking of doing an a2 project when i move down south, and i would like to see your setup
[email protected] with an f'ing 2.6 60' is pretty damn good. Upper to mid 13's if he cut a decent 60'. :up:
 

·
Registered
Joined
·
91 Posts
Discussion Starter · #5 ·
goldk20eg said:
i think that is apretty decent time !!!did u expect to run a 11 sec. quat>> :rolleyes:
Nah I expected 13s and I am more worried about the car running to its full potenial over the time thats why I posted this up. I would think that a my hatch would pull a mid 13 on a street tire. Im just wondering if the CEL could be messing me up.
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top